top of page

Skovgaard tilfreds med 2020


Nikolaj Skovgaard var igen Danmarks bedste kort i kampen om EMX2-t-klassen i år, og sjællænderen var tilfreds med sin sæson, da den sluttede i lørdags på Arco di Trento. Nikolaj sluttede som nummer 12 samlet, og undervejs høstede han karrierens bedste placering samlet til en afdeling. Vi fik en status fra ham, ovenpå sæson 2020 - og et hint til, hvad der skal ske til næste år! Der loves i hvert fald mere røg!


Nikolaj Skovgaard: "Sikke et år! Og så sluttede det heldigvis alligevel godt. Jeg er meget tilfreds med mine resultater i 2020, selvom at jeg ikke har fået kørt så meget, og endda måtte holde 8 uger uden cross i sommers, på grund af en arbejdsskade. Så EMX2-t-finalen i Trentino var en mega fed oplevelse, hvor jeg startede tirsdagen med at blive samlet 8'er på dagen, som er mit hidtil bedste resultat til et EM, så det var virkelig fedt. Om lørdagen var det sidste afdeling og banen var stadig mega fed, men resultaterne blev ikke lige så gode på grund af et styrt i første heat og en dårlig start i andet heat. Men er super glad og taknemmelig for dem som har støttet i år, så jeg har kunnet køre min første fulde EM-sæson. Det har været en fantastisk oplevelse! Så nu glæder mig kun til at få sparket gang i 2-smokeren til 2021, og arbejde videre!"

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page