top of page

Spændende sæson i vente for Matti Jørgensen

Danske Matti Jørgensen er tilbage på cyklen i USA, hvor den talentfulde dansker står overfor en forhåbentlig stor og spændende sæson. Ikke nok med at han skifter base og lokation, det ser også ud som om han får pro-debut, når de amerikanske serier rykker udendørs. Det er i hvert fald planen, fortæller han her, da vi snakkede med ham!


Matti Jørgensen: "Jeg kom til skade i september 2022, hvor jeg brækkede ryggen to steder. Min plan var at køre hele SX Futures, men da jeg først startede med at køre igen i januar, så valgte vi at blive væk fra Anaheim2. I den kommende weekend er der Arlington, som jeg skulle have kørt. Der har jeg valgt at blive væk fra og så komme så forberedt jeg kan til Daytona Supercross.


Jeg har trænet på SOBMX i de sidste 3 år, hvor jeg har haft min base oppe. Nu flytter jeg tilbage til Florida og starter med at træne på Chad Reeds gamle sted, sammen med Lawrence-brødrene, så det ser jeg frem til. Min plan er at kører Pro Nationals, efter Loretta Lynn's i år."

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page