top of page

Stærke danskere i Tensfeld!


Førstedagen af fjerde afdeling af det åbne tyske mesterskab blev en god dansk dag, da det gik løs på de sandede jorde i nordtyske Tensfeld.


I 125-klassen kæmpede danskerne lidt med det, men de fik kørt sig ind i heatet stillet og roligt. Lucas Bruhn blev bedste mand som nummer 10, mens Magnus Gregersen blev nummer 13. Ikke langt efter ham kom Sebastian Lorentzen som nummer 15 og Jakob Frandsen som nummer 16. Nicolaj Skovbjerg fik ikke point - hvilket næsten var synd, da han væltede på en af de første omgange, og tonsede sig op som nummer 22 fra sidstepladsen.


I Youngster-klassen beviste Rasmus Pedersen, at han i den grad er ved at have fundet melodien igen! En flot start blev vekslet til en tredjeplads i dagens enlige heat, og det ser godt ud inden i morgen! Magnus Smith måtte lige køre sig i gang, efter en uheldig start, og han nåede op som nummer 11 til slut. Kasper Dehnhardt måtte igen igennem LCQ inden han var sikret en plads i de pointgivende heat, og her kom han så tæt på point man kan være. Dehnhardt sluttede som nummer 21, men beviste at der ikke mangler meget, før han bryder ind i top 20. Desværre havde Jayden Schmidt ikke heldet med sig i LCQ, og kom ikke med videre.


I Masters-klassen lavede Nichlas Bjerregaard et brag af en start, og kørte med i toppen i hele heatet. Han måtte dog slippe et par pladser, men han kørte stadig ind på en suveræn femteplads til slut! Stefan Bech lå længe til point, men måtte se pointene glippe til sidst.


Alle danskere får en ny chance i morgen.


Og husk at du også i morgen kan se livestream fra Tensfeld, her: https://www.mx-index.com/single-post/startlister-og-livestream-til-weekendens-adac-mx-masters

Comentarios


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page