top of page

Stærke danskere på andendagen i Fürstlich Drehna!ADAC MX Masters 2024 er skudt i gang, og det blev serien med tung dansk tilstedeværelse i Fürstlich Drehna.


I Masters-klassen kæmpede Glen Meier med at få heldet med sig, men en tiendeplads i første heat i dag, søndag, viser at tempoet ikke fejler noget. Sejren i Masters-klassen tog Max Nagl sig af.


I Youngster-klassen sluttede Rasmus Pedersen weekenden på fornem vis, ved at snuppe sejren i det sidste heat og køre sig selv på podiet. En fin start på ADAC MX Masters for den forsvarende danske mester, inden DM starter i næste weekend i Næstved. Nicolai Skovbjerg blev samlet 4'er i første afdeling, ikke mindst efter sin fine sejr i går, men det blev dog med lidt malurt i bægeret, da en teknisk defekt kostede en DNF i sidste heat. Danskeren lever dog i bedste velgående i den samlede stilling. William Kleemann kom også stærk igen fra sin DNF i går og sluttede som en samlet nummer 13 over weekenden. Lucas Bruhn kørte også en fin afdeling, og høstede gode point i alle tre heat. Lucas sluttede som nummer 17 samlet, mens Magnus Gregersen blev nummer 20. Sejren snuppede Edvards Bidzans.


I 125cc var Jacob Bloch ene mand, og især i første heat gjorde Jacob det fint, og snuppede gode point, der gav en placering som nummer 17 på dagen.


I 85cc var der også godt med danske point i dag. Efter heatet sluttede Søren Winther som bedste dansker over weekenden, med en femteplads samlet, mens Bertram Thorius blev 7'er. Desværre var Storm Maymann så mærket af sit ærgerlige styrt i går, at han måtte sidde over i dag, men han blev alligevel nummer 19 samlet. Sigurd Thomsen kørte et noget bedre andet heat og der var fremgang at spore, mens også Ksawery Krysztoforski kom i aktion i dag!Foto: Steffen Schollbach / Pixel-cross.comComentarios


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page