top of page

Stabil dag for Mikkel Haarup i Letland


Der var masser af positive ting at tage med fra Letland i dag for Mikkel Haarup, der fik sat sit første virkelig stabile GP sammen i år, med tre solide heat indenfor top 10.


MX2

Danskeren startede nemlig dagen med en fornuftig start i første heat, og kørte derfra et roligt heat, med en ottendeplads til følge. I andet heat lå han længe på sjettepladsen, men måtte til slut tage til takke med syvendepladsen, som også blev resultatet i den samlede stilling. Mikkel jagter den samlede top 10, men med små fremskridt hver gang, går det slag i slag. GP'et i Letland var helt sikkert et skridt i den rigtige retning. MX2-klassen handlede dog mest om Kay de Wolf. Hollænderen tog karrierens første GP-sejr, og med den, også sin første røde nummerplade. En perfekt afslutning på weekenden for Rasmus Krogh Jørgensen og ros. Andenpladsen tog de også med sig, i form af Roan van de Moosdijk, mens Thibault Benistant nappede tredjepladsen. Desværre styrtede William Kleemann ud af første heat, og kom ikke ud til andet.


Resultat, GP Letland:

1. Kay de Wolf - Husqvarna

2. Roan van de Moosdijk - Husqvarna

3. Thibault Benistant - Yamaha

4. Andrea Adamo - KTM

5. Kevin Horgmo - Kawasaki

6. Liam Everts - KTM

7. Mikkel Haarup - KTM

8. Isak Gifting - Gasgas

9. Oriol Oliver - KTM

10. Camden McLellan - Honda


MXGP

I MXGP-klassen stod der Jeffrey Herlings på det meste i de to heat. The Bullet var både klogt og stærkt kørende, og endte med at nappe sig et par heatsejre og sejren i GP'et. Det bringer forspringet i tabellen ned til 15 point, mellem ham og Jorge Prado, der sluttede på den samlede andenplads. Romain Febvre tog sidste plads på podiet.


Resultat, GP Letland:

1. Jeffrey Herlings - KTM

2. Jorge Prado - Gasgas

3. Romain Febvre - Kawasaki

4. Glenn Coldenhoff - Yamaha

5. Jeremy Seewer - Yamaha

6. Calvin Vlaanderen - Yamaha

7. Alberto Forato - KTM

8. Alessandro Lupino - Beta

9. Ruben Fernandez - Honda

10. Valentin Guillod - Honda


EMX125

Danskerne måtte kæmpe hårdt i det andet heat i 125-klassen, men skønt han knoklede på, så nåede Mads Fredsøe ikke længere frem end som nummer 10. Det gav en samlet tiendeplads i GP'et. Mads indtager stadig 7. pladsen i klassementet. Nicolai Skovbjerg måtte hive endnu en massiv opkørsel ud af ærmet, da han stødte på problemer først i heatet, og måtte køre sig fra 30. pladsen op som nummer 16 til slut. Det gav en 17. plads i GP'et. Sejren tog Mathias Valin sig af, selvom Janis Reisulis stadig fører serien an.


EMX250

Der var også hollandsk i toppen af EMX250-serien, hvor Ivano van Erp høstede karrierens største skalp med den samlede sejr, mens Kay Karssemakers tog sejren i andet heat, og andet trin på podiet. Andrea Bonacorsi rundede podiet af, og fører stadig serien an.


Se alle resultater fra serien her: https://results.mxgp.com/mxgp/standings.aspx

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page