top of page

Startlister til Maggiora!


VM rykker til Italien i den kommende weekend, hvor næstsidste afdeling skal køres på legendariske Maggiora. Og der kan potentielt være meget på spil.


Jorge Prado kan teoretisk sikre sig titlen allerede denne weekend, hvis han ikke giver mere end 6 point væk til Romain Febvre. Det er dog en Febvre i storform han skal hænge på, og samtidig en Prado der skal komme stærkt igen efter et svært GP i Tyrkiet. Desuden har flere af de tilbagevendte fundet deres gamle niveau, så nu bliver titelkampen også præget af eksempelvis Gajser og Renaux.


Afstanden i MX2-klassen er ikke så stor som i den store klasse - 48 point er Adamo foran Everts. Men der skal gå meget galt for italieneren, hvis ikke det skal lykkes at bringe titlen i hus. Der skal i hvert fald ske noget drastisk. Især med en næstsidste afdeling på hjemmebane, hvor alle italienere bare lige kører lidt stærkere. Tager Adamo dog 13 point eller mere på Everts, så kan han potentielt lade sig hylde som verdensmester på hjemmebane. Men det er motocross, og ALT kan stadig ske. Udgår både Everts og Adamo af de to sidste afdelinger, kan både Geerts og Längenfelder teoretisk stadig nå det.


Vi har lige startlister til dig, så du kan være helt klar! De skal dog som altid tages med et gran salt, da Mikkel Haarup står på, men ikke er med. Det er dog William Kleemann, og han siger han kommer til at give den alt hvad han har, selvom det er sidst på sæsonen.


Startlister:


Foto: Schmicker Racing / Sevenonepictures

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page