top of page

Startlister til VM i Arco di Trento!


Heldigvis er der kun en uge imellem VM-GP'erne denne gang, og derfor går det allerede løs i weekenden igen, når felterne rammer Arco di Trento i Italien, til femte afdeling. Her har vi også EMX125 og EMXOpen-klasserne med, og vi har lige fundet startlisterne til dig, så du kan blive klar!


Thomas Kjer Olsen står på startlisten, men vi har snakket med Thomas i dag, og hans hånd er desværre ikke helt klar til at køre, så vi må undvære ham i weekenden også. Han sigter dog mod at være tilbage i Letland, til sjette afdeling.


Desuden er Mikkel Haarup og Glen Meier klar i MX2-klassen, mens vi lige må vente lidt endnu på Bastian Bøgh Damm. Kigger vi på andre navne på listen, så bliver det interessant at se EMX250-duoen Andrea Bornacorsi og Rick Elzinga til start i VM-klassen.


Samtidig er det godt at se danske navne i EMX125-klassen, hvor Nicolai Skovbjerg skal forsøge at følge op på sin imponerede sæsonstart i klassen, mens Mads Fredsøe er på pletten, klar til at vise flaget internationalt igen! (Vi så ham i Næstved i søndags på 125'eren, og der er fart på fynboen!)


Find startlisterne her:

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page