top of page

Startlister til WSX-finalen!
Det går for sig i Melbourne, Australien her i weekenden, hvor der både skal findes en vinder af det australske mesterskab i supercross, og en vinder af VM i samme disciplin. Begge dele finder sted på samme arena, med fredag dedikeret til det australske mesterskab, mens VM-finalen ruller på lørdag. Et par kørere deltager i begge dele - og om det giver en fordel, bliver spændende at se.


Under alle omstændigheder, er der dog lagt op til en spændende finale, hvor presset især er på Ken Roczen i WSX-klassen, efter en katastrofal aften i Abu Dhabi, der næsten var dødfødt fra start, da tyskeren måtte starte i anden række. Han har dog ikke langt op til Joey Savatgy på førstepladsen, men de jagtes begge to af Dean Wilson, der er en af dem der skal køre fredag også, da skotten fører det australske mesterskab også. Giver det en fordel? Eller ender det hele med at blive Friese'd up?


I SX2-klassen ser det godt ud for Max Anstie i spidsen. Han fører ligeledes det australske mesterskab i klassen, og det kunne blive en mindeværdig weekend for Max, hvis alt flasker sig, med to mulige titler!


Find startlister og trackmap herunder! Og husk at du kan følge finalen live på lørdag på Discovery+, med det abonnement du bruger til at se MXGP. (Så vidt vi kan finde ud af, starter udsendelsen klokken 9.30 om morgenen på lørdag, men hold lige øje. Og til alle der stadig kæmper med lyden og spørger til det: Hvis der ikke er lyd på, så er der en lille taleboble i det ene hjørne af afspilleren, hvor I kan vælge.)


Startlister:


Trackmap:


Commentaires


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page