Steve Dixon og DRT om problemerne i Lommel


Der er mange øjne rettet imod DRT Kawasaki i øjeblikket, efter endnu en weekend hvor danske Mikkel Haarup måtte nøjes med to DNF'er, på grund af tekniske problemer med maskinen. En tendens der har ført danskeren stille og roligt fra at køre om medaljerne i år, til nu at befinde sig på den samlede syvendeplads i VM, på trods af fire ture på podiet. Teamejer Steve Dixon og DRT Kawasaki udsendte i går en pressemeddelelse, der italesætter de problemer man har haft.


Og her lyder det desværre som om, at det ikke er muligt at rette op på problemet, før vinterpausen kommer. I pressemeddelelsen står der blandt andet:

"Den fejl vi har jagtet, kom desværre tilbage igen. Vi prøvede at køre den sikkert med hensyn til setup, men når vi kigger på Mikkels omgangstider, sammenlignet med sidste år, så har han fået meget mere fart på, og vi bliver nødt til at komme frem til vinterpausen, for at kunne få lavet nye dele der matcher Mikkels fart, i situationer hvor cyklen skal have mange omdrejninger. Hvis vi havde kørt helt standard, så havde vi nok kunnet få to 11. pladser med, men det er ikke hvad vi kommer efter. Vi skal være på podiet, og lige så snart vi har nye dele, så kan vi begynde at bevæge os fremad. Sammen med tekniske fejl, får man også viden og feedback."


Bekymrende, især når man tænker på at der er i hvert fald ét sandet GP tilbage, i finske Hyvinkää.


Også teamejer, Steve Dixon, har sendt en udtalelse med.


Steve Dixon: "Endnu en weekend med fantastisk kørsel fra Mikkel. Lørdag gik fint, med en sjetteplads i kvalheatet. I forhold til søndag, så var Mikkel super hurtig og oppe i fronten i begge heat, med flotte omgangstider og endda lilla sektorer undervejs. Igen er det ikke sjovt at skrive, og ikke det vi kom efter, men vi havde igen to tekniske DNF'er. Vi ser fremad og samler information, for at kunne vende stærkere tilbage næste år. Vi kan selvfølgelig skrue ned for tingene, men det fremhæver ikke Mikkels fart og evner, vi må bare tage det med oprejst pande og kæmpe os igennem, så vi kan gøre det endnu bedre i fremtiden. Sommetider er motorsport uretfærdigt og somme tider er skader uretfærdige, men i øjeblikket, så føles det som om at hele teamet er blevet kørt over af en bus. Det er hårdt.


Men gejsten er høj under vores telt. Vi får stor support fra loyale fans og sponsorer, der ser hvor hjerteskærende vi kæmper - i stedet for bare at kigge på resultatlisten. I fælleskab stimlede nogle af vores hovedsponsorer sammen, for at tilbyde endnu mere support, for at opfylde Mikkels og teamet ambition om at hjembringe et Verdensmesterskab sammen med Kawasaki. Vi slikker måske vores sår lige nu, men den viden vi har samlet, og den gejst vi føler, holder vores passion i gang."


Foto: Ray Archer

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder