top of page

Steve Dixon om Mikkel Haarups weekend i Uddevalla


Det har været nogle hårde uger for DRT Kawasakis team manager og ejer, Steve Dixon, med en masse tekniske problemer for teamet, som har kostet danske Mikkel Haarup dyrt i den samlede stilling. Det var derfor da forståeligt nok også en lettet Steve Dixon der satte ord på teamets weekend i svenske Uddevalla, hvor han også løftede sløret for, at der trods alt er lavet nogle ændringer på cyklen, i forhold til det kommende finske GP i Hyvinkää, der som bekendt er i sand. Et underlag der har taget livet af DRT Kawasakien, så sent som to gange i Lommel for et par uger siden.


Steve Dixon: "Vi havde endelig et hul i kalenderen i sidste weekend, så vi har kunnet arbejde hårdt med cyklen på dynoen, og løse nogle problemer vi ikke har kunnet løse, mens vi har været til løb. Så det var rart ikke at have nogle problemer i denne weekend, og se Mikkel køre så godt. En femteplads samlet viser ikke hvor hurtigt han faktisk kørte. Om lørdagen havde han hurtigste tid i kvalheatet, også hvis man tager MXGP-klassen med, og sluttede som 4'er.


Om søndagen var starterne gode, men Mikkel gik lidt på baghjul og måtte arbejde med koblingen for at få cyklen ned igen, og det er forskellen på at slutte i top 3, eller som 8'er. Det og så nogle småfejl på grund af frustration over at have svært ved at overhale på den snævre bane. Jeg ser det som et klart tegn på manglende tid på cyklen, på grund af den seneste tids tekniske problemer, men overordnet set, var det et stort skridt fremad.


Det kan være svært at rumme op- og nedturene i motorsport, men igen havde vi flere sponsorer på plads i Sverige, der kunne følge hvad der faktisk foregår bag scenen med kører og mekanikere. Det er fantastisk når der er mange mennesker på plads, der bidrager til stemningen, og med et GP så tæt på Danmark, så var det fantastisk at se så mange af Mikkels supportere!


Lad os håbe vi kan tage det med os til sandet i Finland. Det bliver en test for os, da der ikke har været tid til at teste de nye ændringer på vejen, men vi kommer til at give 100% for et godt resultat."


Foto: Ray Archer

Comentários


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page