top of page

- Sulten efter mere


Nicolai Skovbjerg var tilbage i EMX250-klassen efter sin VM-debut, da anden afdeling skulle køres i Arco di Trento i den forgangne weekend, og igen var der god fart hos det danske stjernefrø, men også lidt malurt i bægeret. Vi fik et par ord fra ham, ovenpå løjerne i weekenden.


Nicolai Skovbjerg: "Arco var en weekend med både op- og nedture, lørdag startede fint ud med fine tider og en god følelse på banen. Cirka en time før start til første heat begyndte jeg at få migræne. Efter lidt overvejelse valgte jeg at stille op og fik et enkelt point. Direkte efter heatet lagde jeg mig til at sove og fik en 12-13 timers søvn og var klar til søndag. En dårlig start, men nogle hurtige gode beslutninger, gjorde første omgang lidt nemmere. Jeg fik kæmpet godt med min teammate, hvorefter jeg endte som 11'er i andet heat. Det gav en plads som nummer 15 samlet i GP'et. En forbedring, men jeg er stadig sulten efter mere. Tusind tak til mine forældre og Emil [Larsen] som knokler virkelig hårdt for at give mig den bedste mulighed for at præstere - og ikke mindst til mit team og alle omkring mig."

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page