top of page

- Super træt af det


Tingene startede forrygende for Niclas Haagensen i lørdags på Korskro, med en heatsejr i dagens første MX1-heat, men så røg han med i et voldsomt startstyrt i andet heat. Godt forslået kom han dog afsted og formåede at få point og køre sig i superheatet, hvor det igen blev til point. Han indtager fortsat andenpladsen i mesterskabet, og fortæller selv lidt mere om sin dag her.


Nicklas Haagensen: "Det var en god dag i Esbjerg. Jeg havde en god kval', hvor jeg kom ind som 2’er, hvilket var rigtig fint. I første heat kommer jeg okay fra start som 5'er. Jeg kører herefter og kæmper med de 3 forreste, og kører derefter forbi og ender som 1'er. I andet heat får jeg en super elendig start, og jeg ender så med at have et rigtig slemt styr, hvor jeg ikke sådan helt vidste om jeg kunne køre videre, men jeg prøvede, og jeg kørte mig så op på en 16. plads. Super træt af det, nu hvor det gik så godt i første heat. Jeg prøver også at køre superheatet, hvor jeg ender med at køre en 8. plads hjem, hvilket var okay, men selvfølgelig ikke det jeg helt gik efter. Efter omstændighederne var det OK. Jeg bliver nummer 5 samlet på dagen. Jeg har intet brækket, men jeg er meget forslået, og jeg ved ikke lige helt hvor længe der vil gå før jeg er 100% igen."

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page