top of page

- Svært at finde et team som Wozniak MX Racing Team


Det har længe ligget i luften, men i dag meldte Wozniak MX Racing Team ud at man har forlænget med Magnus Smith - ikke bare for 2023, men for 2024 også. Det kommer på et tidspunkt hvor Magnus netop er vendt tilbage efter skade, men også hvor han må siges at være en af de tunge favoritter til DM-titlen - OG blot forbedrede sig gang for gang, også i de internationale løb han kørte i 2022. Vi fik ham til at sætte lidt ord på forlængelsen.


Magnus Smith: "Jeg er super glad og taknemmelig for mit samarbejde med Wozniak og Yamaha. Og jeg er super glad og stolt over at jeg nu forlænger min kontrakt med dem til og med 2024 Jeg har kørt for Wozniak siden 2018, og at have været en del af deres setup i så mange år, har givet så meget. Jeg vil næsten kalde dem min familie - for jeg har det rigtig godt med dem alle og de vil mig altid det bedste. Drømmen er jo at komme ud i et af de helt store teams og køre VM/AMA, men jeg tror ærlig talt det bliver svært at finde et team som Wozniak MX Racing Team! Jeg glæder mig til de 2 kommende sæsoner! Lad os starte der hvor vi slap! Lets go!"


Udover DM, så kommer sæsonen også til at byde på udvalgte afdelinger af både ADAC MX Masters og EMX250 for Magnus.

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page