- Svaret gav sig selv


Der er en skandinavisk debutant med, når VM på søndag rykker til Riola Sardo på Sardinien! Nemlig vores ven, det svenske stortalent, Anton Nordström Graaf, der har været flyvende de seneste par sæsoner på den anden side af Øresund. Anton er på bommen i MX2, og det ville vi da gerne høre lidt mere om, så vi spurgte til det!


Anton Nordström Graaf: "Mine tanker om VM-afdelingen på Riola Sardo? Egentlig tænker jeg bare, at det bliver virkelig sjovt at stille op imod verdens bedste - OG en enorm udfordring, hvilket egentlig bare gør det sjovere! Jeg har absolut ingen forventninger til weekenden, da jeg ikke har været på en 250'er siden 2018, og aldrig har kørt VM før, så jeg forventer bare at lære en masse. Jeg sagde til Daniel [Rönnängsgård - teamejer Rönnängsgård Racing] at jeg godt kunne tænke mig at køre EMX næste år, så vi ringede til JK Racing om det, og de vendte tilbage med, om jeg ville køre VM på Riola Sardo. Og så gav svaret jo egentlig sig selv!"


Normalt huserer Anton i MX1-klassen i Sverige, på trods af sin unge alder.


Foto: Oskar Asservik


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder