top of page

Tøndel om MXoN og VM-kontrakt!


Norske Cornelius Tøndel kørte et flot kvalheat for sit land på Red Bud til Motocross of Nations, selvom selve løbet ikke gik som håbet. Det var samtidig nordmandens sidste løb for Fantic, da han rykker permanent i MX2-klassen i 2023 med italienske SM Action - der samtidig skifter fra Gasgas til KTM. Vi fik et par ord fra Cornelius om det hele.


Cornelius Tøndel: "MXoN gik ikke helt efter planen for os. Vi havde ellers en helt okay kvaldag om lørdagen. Jeg blev 11'er i MXGP, efter at have ligget 9'er efter Dean Wilson hele heatet. Jeg måtte dog give to placeringer til slut, til Cairoli og Wright. Kevin blev 9'er i MX2, så vi havde et rigtig godt udgangspunkt, men vi lavede simpelthen for mange fejl, så resultatet blev ikke som vi havde ønsket.


Med hensyn til mit VM-skifte, så var det mig selv der hev fat i SM Action. Jeg tog kontakt til Emanuele for noget tid siden, for at høre hvad slags tilbud han havde for 2023, da jeg gerne ville køre VM. Kort efter det var jeg forbi workshoppen, hvor jeg skrev under. Jeg har tidligere fem års erfaring på KTM, så jeg tror det er en cykel der kommer til at passe mig godt. Dertil kommer at den også er rigtig stærk!"

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page