top of page

- Tager det stille og roligt

Efter lang tids skadespause, er Mads Vendelbo tilbage på cyklen. Det er stadig tidligt i forløbet, og der går noget tid inden han er på bommen igen, men han er glad for at være kørende igen. Vi fik en status på helbredet og udsigterne.


Mads Vendelbo: "Efter første gang på cyklen i lørdags var jeg helt færdig i kroppen dagene efter, men det ved man efter så lang tid væk. Man kommer sådan til at tænke over, at det må være sundt for kroppen med alt det der bliver berørt. Kroppen er dog nogenlunde her efter anden træning. Knæet hæver endnu, da det er tidligt jeg er startet op, men jeg tager det stille og roligt. Så der går lige noget tid inden jeg er på bommen igen. Jeg har kørt en gang sidste efterår, ellers har jeg ikke kørt siden DM-finalen i Næstved i 2021, såååå der er lige noget køreform, fart og teknik der skal indhentes. Måske en eller to af de sidste DM’er, HVIS jeg føler mig på rette sted."


Foto: Per Thorbjørn Schjødt

Commentaires


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page