top of page

Tang godt afsted i hvidt


Mathias Tang debuterede på Fantic til den franske supercross-finale i Lyon, og det endte som en god debut!


Mathias Tang: "Jeg er godt tilfreds efter weekenden i Lyon. Fredag havde vi lidt udfordringer i træning og tidskval, men det blev løst men god hjælp hjemme fra teamet og jeg fik kørt en 10. plads hjem, trods jeg var en tur i last chance og startede i anden række.


Lørdag gik rigtig godt i tidskvalen og kvalede som 9’er samlet. Jeg sikrede mig igen en finaleplads efter en tur i last chance, men her var energien brugt op og der var ikke så meget mere at skyde med. Efter en del startkaos, styrt og nærdødsoplevelser kom jeg igennem som nummer 12. Desværre ikke helt tilfredsstillende, men eftersom det er første løb på den nye racer er jeg glad for det hele, og jeg ser frem til at få de sidste detaljer på plads inden Dortmund i januar."


Foto: MXJuly

Comentários


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page