top of page

Thomas Kjer Olsen regner med at komme tilbage på cyklen!


Thomas Kjer Olsen har fået sin nakkekrave af, efter det styrt i Letland, der tog ham helt ud af årets VM. Det har været en sej kamp tilbage, men nu laver de som bekendt menneskerne af noget specielt, dernede i Sønderjylland. Så nu hvor Thomas kan begynde at træne lidt igen, hvordan lyder planerne så for fremtiden? Vi satte os ned med TKO, og fik svaret på et par af spørgsmålene. Om vi blev gladere af dem? Ja, ja det gjorde vi!


Hvordan går det med kroppen?

Thomas Kjer Olsen: ”Det går bedre dag for dag. Det er dog stadig svært at få nakken til at bevæge sig normalt. Mine muskler er stadig rigtig stive og det gør det lidt til en kamp at bevæge hovedet.”


Hvor meget får du trænet?

Thomas Kjer Olsen: ”Jeg træner ikke så meget endnu. Det er omkring 1 time om dagen, men jeg vil snart begynde at træne efter et program. Jeg har altid været bedst til at følge et program - det gør det nemmere for mig at få træningen lavet.”


Hvor meget mærker du til skaden?

Thomas Kjer Olsen: ”Som sagt så er nakken rigtig stiv og det kan godt gøre ondt at bevæge hovedet når musklerne er kolde. Jeg kan godt løbe uden smerter, men jeg er stadig øm bagefter og jeg kan mærke at jeg ikke er helt afslappet i nakken imens.”


Regner du med at komme tilbage på cyklen?

Thomas Kjer Olsen: ”Ja, det regner jeg med. Jeg synes at det går godt med mit hoved og når nakken får det bedre, kan jeg ikke længere lade være. Det var helt sikkert svært at tænke på, måske aldrig nogensinde at køre cross igen, da jeg lå på sygehuset. Efter sådan en skade bliver man skræmt og frygter lidt hvad der kan ske i fremtiden, men jeg har haft mange styrt igennem min karriere og de fleste er jeg gået uskadt fra. Man kan blive skadet af mange ting i livet, og jeg nægter at gå rundt og være bange for at noget skulle ske resten af mit liv. Jeg har trods alt dyrket denne her sport i 22 år, hvor jeg har haft minimale skader. Så jeg har ikke tænkt mig at lade et styrt ødelægge mine drømme.”


Og glæder du dig til at køre igen?

Thomas Kjer Olsen: ”Det gør jeg helt sikkert. Som jeg har fået det bedre, så har jeg også glædet mig mere og mere. Jeg har aldrig holdt sådan en lang pause, siden jeg startede med at køre som 3-årig, så det kribler i fingrene for at komme tilbage på crosseren og føle adrenalinsuset man får!”


Foto: Ray Archer

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page