top of page

Thomas Rasmussen tilbage til Kaduuz Racing


Thomas Rasmussen vender tilbage til Kaduuz Racing. Det melder teamet selv ud her til aften. Thomas kommer til at køre på en Fantic XX250 2-takter i MX2, og debuterer på cyklen allerede på søndag i Randers.


Thomas Rasmussen: "Som jeg meldte ud i efteråret, var min plan at køre MX1 for Kawasaki, men i påsken var jeg en tur i Italien, og jeg skulle egenlig bare prøve min brors Fantic for sjov, men den endte faktisk lidt med at stjæle mit hjerte! Beslutningen var ikke nem, da jeg har været utrolig glad for Kawasakien og temaet bagved, men cross skal være sjovt og jeg har sjældent haft det så sjovt som på den Fantic, så jeg fulgte min mavefornemmelse og fik fat i Ronnie fra Kaduuz Racing, og hørte hvad han sagde til at få mig tilbage i teamet igen på en Fantic 250 2-takt. Og til mit held var han top klar på den ide! Så i år er jeg tilbage igen hvor det hele startede tilbage i 2016 hos Kaduuz Racing, og jeg fortsætter derfor med at køre i MX2-klassen. Jeg skal selvfølgelig lige lære den nye cykel at kende, men jeg føler mig allerede godt tilpas og motivationen er i top i år. Jeg håber at kunne være med i den sjove ende af MX2, men da meget af tiden går med mit firma og min lille familie, prioriterer jeg at få kørt cross, så jeg slider ikke mine løbesko op lige pt! Og så går jeg da også lidt med tanker om at skulle prøve EMX 2-takt og EMX Open. Om det bliver kun den ene eller begge ved jeg ikke endnu. Et kæmpe stort tak skal der lyde til Ole og Erik fra ES Teknik og Kawasaki Danmark for nogle gode samarbejdsår! Gigantisk tak til Ronnie, som på en uge har sørget for at der er to crossere klar og et godt team bag mig til på søndag!"

Kommentit


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page