top of page

- Tilbage i top 5


Sara Andersen kæmpede sig igennem det tyske GP og rykkede op i top 5 i den samlede stilling - selvom det ikke gik helt ligesom hun havde håbet på. Første heat bød på styrt og en opkørsel gennem feltet, mens banen i søndagens heat havde udviklet sig til et klistret slammareridt, som det danske es dog formåede at styre igennem i top 5.


Sara Andersen: "Det var ikke lige den weekend jeg ønskede mig til VM i Tyskland. I første heat, lavede jeg et stort styrt på en af de første omgange og var nede og vende omkring 18. pladsen. Selvom jeg var lidt forslået, kørte jeg udemærket og fik mig kørt på en 7. plads. Andet heat var søndag morgen og det regnede om natten på en i forvejen lidt for våd bane, så det var ren overlevelse i andet heat. Jeg kørte godt den første halvdel af heatet, men begyndte at lave for mange fejl da crosseren blev så tung at jeg ikke kunne styre den så godt. Jeg endte på 5. pladsen og er tilbage i top 5 i mesterskabet. Der sker lidt meget i mit liv lige for tiden og skal op til regnskabseksamen i morgen tidlig. Inden næste afdeling om 2 uger skulle størstedelen af mine eksamener være overstået og jeg håber det giver mere ro i hovedet til at få kørt noget ordenligt cross."


Foto: Full Spectrum Media

Commentaires


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page