top of page

TKO om Diga Procross, 2022 og sit setup


Thomas Kjer Olsen skifter i 2022 til KTM og Diga Procross, og for danskeren, kan det blive lige det skridt han har brug for. Det er han i hvert fald selv sikker på. Vi fik nemlig en god lang snak med ham, om hvordan det nye setup kommer til at være, hvor meget hans nye cykel er en fabrikscykel, og i det hele taget hvad Diga Procross bliver for en størrelse, med det danske es ombord i 2022.


Thomas Kjer Olsen: ”Jeg glæder mig virkelig til at arbejde sammen med Diga Procross, og jeg glæder mig til at komme tilbage på KTM. Bare det at se en ny forskærm foran sig, at have nye folk omkring sig, efter seks år på det samme mærke, virker som det jeg har brug for lige nu. Lidt nyt er aldrig dårligt. Vi har ikke brugt så mange timer sammen i teamet endnu, men vi kommer til at bruge rigtig mange her i januar og februar, og så selvfølgelig når sæsonen går i gang.


Teamet har udviklet sig meget de sidste par år, og det betyder meget for dem, at der er styr på det. De er meget opsatte på at bevise sig selv, ikke mindst i MXGP, sammen med mig. De er rigtig motiverede, og på samme tid, så har de vist mig enormt stor tillid. De stoler på at jeg gør mit arbejde, ligesom at jeg stoler på at de gør deres, og jeg har haft frihed til at samle de folk omkring mig, som jeg mener er bedst for at hjælpe mig videre. Her i år har der måske været lidt for meget overvågning, så jeg glæder mig til at kunne have frihed til at gøre og træne, som jeg mener er bedst for mig. Det er ingen hemmelighed, at det ikke bare er sådan, at jo større team, jo bedre bliver resultaterne – man skal også kunne lide at være i det. Jeg føler at det her er hvad der skal til, for at jeg kan tage et skridt fremad. Der er stor tiltro og tillid til mig, og at jeg kan gøre det rigtige.


Det kommer til at fungere sådan, at jeg bliver boende i Belgien. Også her har teamet været meget hjælpsomme og forstående. Jeg bliver boende, og så mødes vi ude på træningsbanerne. Det har betydet enormt meget, at de var fleksible omkring hvor jeg holder til, i hele processen.


Cyklen jeg skal køre på, bliver fabrikscyklen fra i år, som alle KTM-drengene har kørt på i år. Den er ikke helt magen til min Husky, men man kan sige, at jeg får det samme grej som jeg har haft i år, bare i KTM-versionen. Det virker super godt for mig. Teamet har allerede en aftale med WP, så jeg kan få cyklen sat fuldstændig op til mig, nøjagtig som jeg er vandt til, så det gør mig også helt rolig og tryg. Der er styr på grejet. Vi kommer til at tørne ud i Shot-tøj, Gaerne-støvler, Oakley-briller og Airoh-hjelme.


Som sagt, så har det været rart at kunne samle de folk omkring mig, som jeg gerne vil have. Det betyder at jeg stepper mit samarbejde med Emil Larsen op, med alt hvad der hedder træning væk fra motorcyklen. Emil har lagt træningsprogram for mig her i vinter, og det er jeg meget tilfreds med. Så jeg er glad for at vi kommer til at samarbejde tættere.


På motorcyklen kommer jeg til at arbejde med Stefan Everts. Jeg kommer jo som bekendt til at have Liam Everts som teamkammerat, så vi kommer til at bruge mange timer sammen. Det bliver virkelig fedt at skulle arbejde med en, som jeg har set på siden jeg var helt lille, og som jeg har set op. Han er en rigtig fin fyr, så jeg kommer til at bruge ham og dem, og så kan de jo også bruge mig samtidig. Så det er også en god omgangskreds at komme ind i. Det ser jeg frem til.


I det hele taget er jeg super optimistisk omkring 2022, og jeg glæder mig til at komme i gang!”


Foto: Juan Pablo Acevedo

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page