top of page

TKO skriver 2-årig kontrakt med Rockstar Energy Factory HusqvarnaDanske Thomas Kjer Olsen rykker op i MXGP-klassen i 2021, og det kommer han til at gøre på noget af det bedste fabriksmateriel der er tilgængeligt. Den lange dansker har for længe siden slået sit navn fast, som en af de absolut største talenter i international motocross, og det har man nu sikret sig hos Ice One Husqvarna Factory Racing, der de næste to år skal danne rammen om TKOs indtræden i kongeklassen.


Thomas Kjer Olsen: "Jeg er rigtig glad for at fortsætte hos Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing, og for at blive hos Husqvarna, og rykke op i MXGP-klassen med Ice One Racing. Jeg beundrer virkelig teamet, de gør et fantastisk stykke arbejde, og jeg synes det er det bedste team i MXGP-klassen. Jeg har været hos Husqvarna hele min MX2-karriere, og vi har haft mange succeser og jeg har meget at være taknemmelig over. Men jeg er virkelig spændt på det her nye kapitel af min karriere og over at skulle op i MXGP-klassen. Jeg har prøvet cyklen og den er virkelig fantastisk. Så let og fuld af power, og som en lidt større fyr, så passer den til min kørestil. MXGP-klassen er virkelig dyb og det bliver en spændende udfordring. Den er fuld af etablerede kørere, hvoraf mange er rykket op fra MX2 de seneste år. Jeg håber hurtigt at finde mig til rette i den nye klasse. Jeg ser virkelig frem til det hele. Lige nu, har jeg fuld fokus på VM i MX2-klassen. Vi har stadig mange GP'er tilbage, og derefter kan jeg flytte fulgt over til det nye team og teste min nye FC450 i løbet af vinteren. Jeg glæder mig virkelig meget til 2021 og til MXGP-klassen! "


Antti Pyrhonen, Team Manager, Ice One Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing: "Selvfølgelig har vi fulgt Thomas, lige siden han sluttede sig til Husqvarna i 2017, og vi er sikre på at han kommer til at passe perfekt på holdet, ved siden af Arminas Jasikonis. Det er en god og naturlig proces, at rykke fra Husqvarna MX2-teamet og op i MXGP-klassen med os. Thomas er meget professionel, hans tilgang og resultater taler for dem selv - at blive i top 3 i VM MX2-klassen, over de seneste tre sæsoner, siger meget om hans evner og fokus. Han er fit, hurtig og stærk, og kommer til vise hvad FC450'eren virkelig kan. Vi har selvfølgelig 2020 at gøre færdig, men vi ser allerede nu frem til fantastisk 2021 med vores unge line-up."


Foto: Husqvarna

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page