top of page

TKO-update efter Faenza 1


Thomas Kjer Olsen er på vej tilbage på sporet, det beviste han med et par solide heat i går. Det er dog langt fra en dansker på toppen vi fik lov at se, men det lover godt for de kommende afdelinger i det italienske. Her er lige et par ord fra ham, ovenpå gårsdagens sjetteplads.


Thomas Kjer Olsen: "Det var fedt være tilbage og køre løb igen, efter et par hårde afdelinger i Letland. Jeg kan køre fuldt fokuseret og uden smerter nu, så det var ret fedt. Resultatet afspejler det måske ikke, men alt i alt er jeg meget glad for, og det er en god start, når der nu er to GP'er mere her i Faenza. Det tog lidt tid at finde min rytme i det første heat, og alle omkring lod til at være oppe i det samme tempo, så det var svært at køre sig op. I andet heat kom Jed [Beaton] forbi mig, og jeg var i stand til at hænge på ham og det holdt mig fokuseret. Det var et godt, solidt heat. Jeg kan virkelig godt lide banen og nu ser jeg bare frem til på onsdag!"


Foto: Juan Pablo Acevedo

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page