top of page

To danskere sluttede i top 10 i EM


Sidste afdeling af EM for kvinder blev kørt i Italien i den netop forgangne weekend, og her var Laura Raunkjær eneste danske islæt. Vi fik derfor lige et par ord fra Laura om finalen.


Laura Raunkjær: "Jeg brækkede kravebenet til EM i Polen, hvilket gjorde at jeg var ude i 2 afdelinger og den samlede stilling var derfor ligegyldig. Banen vi kørte på i weekend plejer jeg at føle mig godt tilpas på og det gjorde jeg også om lørdagen, med en god start i kvalheatet og i mål som nummer 8. Til heatene om søndagen får jeg ikke rigtig noget til at lykkes. To dårlige starter, samt en 12. og 14. plads til heatene, er jeg langt fra tilfreds med. Efter at have misset 5 heat over EM-sæsonen, synes jeg at samlet 10'er meget godt klaret. Jeg ved hvad problemet er og jeg håber på at jeg kan få rettet bare lidt op på det, inden jeg forhåbentlig skal mod de næste VM-afdelinger."


Laura sluttede altså derved som nummer 10 i årets EM, mens Barbara Aagaard sluttede som nummer 8 i tabellen, efter at have misset den sidste afdeling. Sejren tog Lotte van Drunen sig suverænt af, efter at have vundet samtlige heat.


Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page