top of page

To heat og en omgang med smadret kraveben!

At Thomas Rasmussen altid har været lavet af noget specielt, er der ikke nogen tvivl om. Og Thomas kørte igen tre gode heat i søndags i Svebølle, og er nu endnu tættere på den samlede top 3 til DM i MX2-klassen. Hvad der gør det hele så meget mere lad-mig-nu-fortælle-en-røverhistorie-om-lejrbålet-agtigt, er at Thomas styrtede på sidste omgang af første heat og slog skulderen. Han vælger dog at køre dagen færdig, selvom det gnavede noget. Det viser sig så sidenhen at at ledbåndet i hans kraveben er blevet revet midtover i styrtet. (For øvrigt blev det til en tredjeplads i andet heat, samt 4'er af MX2'erne i Superheatet!)


Thomas Rasmussen: "Op til Svebølle kunne jeg på forhånd godt se, at jeg jeg havde mulighed for at få nogle gode point med hjem hvis alt gik godt. Nogle af de hurtige unge drenge deltog ikke, på grundt af større løb, og jeg synes stille og roligt jeg har fået kørt mig i bedre form.


I tidskvalen åbner himlen op for sluserne. Jeg når heldigvis at få lavet en god tid på anden omgang, og jeg vurderer efter 4 omgange, at banen nu bliver ret slem og jeg ingen chance har for at sætte en hurtigere tid. Så jeg vælger at køre ud og ender med at slutte som 3’er. Mega tilfreds.


I 1. heat, får jeg en okay start som en 5-6 stykker. Bruger nogle runder på lige at finde mig helt tilpas derude, men i takt med vi får kørt, bliver banen bedre og bedre, og jeg finder overskuddet til at prøve at presse på dem foran. Jeg nærmer mig nummer 4, da jeg styrter på sidste omgang. Er hurtigt oppe igen, men jeg har slået skulderen. Kører i mål som nummer 5.


I andet heat har jeg ondt. Skulderen føles underlig, men jeg vil køre. Jeg får en okay start igen. De første par omgange bøvler jeg lidt med at den skulder virkelig giver nogle smerter, men Mads [Vendelbo] udgår og pludselig er jeg oppe som 4'er. Adrenalinen pumper, så jeg kæmper videre og kan køre i mål som nummer 3. I Superheatet skal jeg bare gennemføre, og få de point med hjem som kan lade sig gøre.


På vejen hjem beslutter vi os for jeg skal have skulderen tjekket på skadestuen, men jeg bliver egentlig sendt hjem, fordi det bare er slaget - som de altid siger. Men jeg tager til egen læge onsdag og heldigvis kommer jeg hurtig i røntgen, som afslører at jeg har skubbet mit kraveben op, og fået det som man kalder en AC-separation i 2-3. grad. Det er leddet mellem kravebenet og den øvre del af skulderbladet, hvor det sidder fast.


Slynge på i 14 dage. Jeg går pt og venter på svar fra sygehuset om der skal gøres mere i forhold til at få knoglen ned på plads igen, eller om det kan gro på plads af sig selv.


Et kæmpe stort tak skal lyde til hele Kaduuz Racing team, mine to mekanikere Thomas og far, min familie og alle dem som bakker op. Jeg er klar til næste afdeling!"

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page