top of page

To teams mere afsløret til VM i supercross


Det er ikke længe siden folkene bag den stort opslåede VM-serie i supercross, der starter allerede lidt senere på året 2022, meldte de fire første teams ud, af de ti der skal dyste om de store pengebeløb der er stillet i udsigt. Nu er man så klar med to mere.


Og hvor to af de første fire teams var fra USA og de sidste to var fra Frankrig, så melder et australsk team sig på banen denne gang. Det bliver et Yamaha-team, drevet af Craig Dack, som har drevet succesfulde teams down under i mange år, og som nogen måske husker fra Yamaha of Troy, der huserede i USA i starten af årtusindet. Vi havde måske regnet med at Australien ville blive repræsenteret, da hovedmændene bag serien er australiere. Men her er det kompetente folk man har valgt.


Det andet af de nys udmeldte teams, har endnu en amerikaner ved roret. Rick Ware, der mest gør sig i bilsport i USA, er klar til at tage en tørn i supercross - hvor han har været teamejer og manager før, dog kun med moderat succes, så vidt vi lige har kunnet støve op.


Der mangler stadig at blive afsløret fire teams, og altså alle de kørere der skal køre den nye serie, der kommer til at tælle op til fire afdelinger i år.


Du kan finde mere info om serien her: https://wsxchampionship.com/

コメント


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page