top of page

Tobias Caprani er klar!


Tobias Caprani sprudlede i 2019, og stortalentet viste klassen og potentialet ved flere lejligheder. Nu venter så 2020, hvor han skal forsøge at bygge videre på den fine formkurve, og vi spurgte derfor lidt ind til, hvordan det går med at blive klar og om hvad sæsonen kommer til at byde på for ham.


Tobias Caprani: "Jeg er begyndt at føle mig rigtig klar! Vi har trænet i Red Sand, som er et perfekt sted at forberede sig til sæsonen. Jeg har vist nogle gode omgangstider og fået en masse minutter i kroppen, så det er jo selvfølgelig en rigtig god ting. Vi har brugt Red Sand MX Park endnu engang i år, fordi det er en udfordrende bane, så man lærer rigtig mange ting. Jeg synes personligt at man får en masse ud at det, som fart og kondi. Det er ligesom en rutine, at man står op og løber om morgenen, og klokken 9:30 kører vi til banen, og når vi så kommer hjem, så cykler man lige 30-45 minutter. Så formen og udviklingen på motorcyklen er jeg overhovedet ikke bange for til sæsonen der kommer. DM banerne ligger rigtig fint til mig i år. Jeg kan godt lide mange af dem og jeg har prøvet alle sammen, så det er ikke sådan at der er en bane jeg ikke kender. Jeg har før vist god fart på nogle af banerne, så det skal nok blive en fest! Udover DM, så kommer I også til at se mig til ADAC, i 125-klassen, og så skal jeg også prøve en afdeling af EMX125, i Lommel"


Foto: Andreas Ebbesen

Yorumlar


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page