top of page

Tobias Caprani med gode takter


Tobias Caprani kørte et blændende første heat i Hjørring, hvor det unge talent var med hvor det hele blev afgjort, og vist farten fint frem. Vi fik en snak med ham om hans dag i det nordjyske. Her er hvad han svarede.


Tobias Caprani: "A-DM i Hjørring. I tidskvalen kvaler jeg som 12'er. Det havde regnet rigtig meget i ugen op til, så banen var tung og sporet. I 1. heat tager jeg starten, men jeg bliver hurtigt overhalet og ligger nummer 2 i lang tid, men måtte derefter sætte farten lidt ned og endte som nr. 5. Alt i alt et mega fedt heat. I 2. heat kommer jeg som 7'er fra start, men jeg vælter på anden omgang og ryger langt ned i feltet. Jeg havde meget svært ved at finde rytmen, men jeg kæmper mig lidt tilbage i feltet, og måtte så lige tage 2 styrt mere, og ender som nummer 12. Jeg slutter som samlet nummer 10 på dagen. En rigtig fed weekend, på en meget svær bane, hvor jeg fik lov til at vise min fart på 250’eren, hvilket jeg har arbejdet rigtig meget med her i foråret. Jeg glæder mig til næste afdeling på Randers!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder
bottom of page