top of page

Top 5 og videre?

Unge Clara Hansen har kørt sin første sæson på 250'eren, og endte med at tage femtepladsen i DM for kvinder. Det ville vi gerne høre lidt mere om, og høre om det har givet endnu mere blod på tanden.


Clara Hansen: "Sæsonen i år gik over al forventning, og det var også mit første år på 250'eren. Vi startede året ud med et par ugers træning i Italien, og selvfølgelig også en masse ture til Sverige, for at træne noget sand. Sæsonen startede godt med en 1. plads i Dame C-cup og en 11. plads i Dame DM. Ellers har jeg kørt en masse løb mod drengene, og fået en samlet 2. plads i C-cup i blandt 67 deltagende drenge. Jeg sluttede sæsonen rigtig godt af med at vinde Dame C-cup, og få en samlet 5. plads i DM. Det var helt over forventning, og jeg er utrolig glad for de flotte resultater i år.

 

i år har jeg kørt for Westside Racing, og jeg har været utrolig glad for den altid gode service, og alt de har gjort for at min cykel altid har været i orden.

 

For 2023 bliver tingene ændret lidt. Jeg kan nemlig løfte sløret for at jeg skal køre for ATV Garagen. Jeg har skrevet kontrakt og glæder mig til at se hvor det kan føre mig hen! Jeg får dog stadig lavet motor og service på crosseren hos Westside, og det er jeg også glad for at de vil hjælpe med igen til næste år! Derudover har jeg Mathias min træner/mekaniker med på vognen igen til næste år, og glæder mig til god træning!


Planen for 2023 bliver at

  • køre alle afdelinger af Dame DM.

  • køre 2-3 EM-afdelinger.

  • køre DMU C-cup

  • køre svenske og tyske dameløb


2023 bliver spænende, da jeg skal ud og køre internationalt, men også fordi jeg har fået så mange nye mennesker bag mig, som hjælper mig mod mine mål!"

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page