top of page

Tre VM afdelinger til Glen Meier


Team specialmonterings Glen Meier har fået start til de næste tre VM MX2 afdelinger, der alle skal køres i Italienske Faenza. En opgave den hurtige dansker ser frem til.


Team Specialmontering og Glen Meier har et samarbejde med JK Racing Yamaha, som Glen normalt er under teltdugen hos når han kører EM, og det er ligeledes via JK Racing Yamaha der er blevet mulighed for at Glen kan køre VM.


- Da muligheden for at køre VM åbnede sig, var jeg selvfølgelig hurtig til at takke ja. Jeg kender teamet og de har mine løbscykler stående klar, så der var ikke meget at tænke over, siger Glen Meier.


På grund af Corona situationen bliver det tre VM afdelinger på samme bane og inden for et kort tidsinterval, så Glen skal køre på søndag, onsdag og søndag igen.


Glen kørte også VM afdelingen i England tidligere i år, så han er fuldt ud klar over hvad han går ind og føler sig velforberedt til opgaven.


- Jeg håber på at kunne køre mig ind i pointene, og føler jeg har farten til det, så jeg tror på at det er muligt, slutter Glen Meier.


Foto: Pers-photo.com

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page