top of page

Turbulent weekend i Tjekkiet!


Glen Meier var igen på pletten, da der skulle køres VM i MX2 i søndags i Tjekkiet, til danskerens anden VM-afdeling i år. Optakten blev dog desværre lidt kaotisk, og ikke alt gik Glens vej, men det fortæller han selv lidt mere om her.


Glen Meier: "Lidt en hård og stresset weekend, der starter ud med at bilen går i stykker på vej til banen torsdag. 600 kilometer fra banen og de ikke kan lave den før tirsdag. Alle lejebiler var lejet ud i området på grund af store oversvømmelser, så vi var meget i tvivl om vi kunne nå til løbet. Dog finder vi en lille Opel Vivaro fredag eftermiddag og får alt pakket i den og kommer afsted til løbet. Jeg kvaler som 29'er, hvilket jeg ikke var helt tilfreds med. I første heat får jeg en okay start, men tager nogle dumme valg de første omgange og mister mange placeringer. Jeg ender som 23'er i første heat. I andet heat får jeg ikke så god en start, men jeg får kørt mig op, og følte jeg kunne køre mig ind i pointene. Jeg får så nogle problemer med crosseren efter 10 minutter og falder tilbage, indtil jeg vælger at køre ud. Nu ser jeg bare frem til på søndag i Lommel!"

Commenti


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page