top of page

Ubarmhjertigt MXoN for Bastian Bøgh


Bastian Bøgh Damm led en grum, grum skæbne, til Motocross of Nations i weekenden. Efter at have kørt to super flotte heat, så udgik danskeren med maskinskade på sidste omgang i begge heat - endda med et kæmpe styrt til følge i dagens allersidste heat. Vi fik en status fra Bastian på, hvordan han oplevede dagene til MXoN 2021, der dog også bød på endnu flere fine takter, og åbnede øjne de rigtige steder!


Bastian Bøgh Damm: "Hvis vi starter helt fra starten af weekenden, så var det jo faktisk en rigtig god start, med holeshot i kvalheatet, og jeg kørte egentlig rigtig godt, men jeg fik lidt armpump efter cirka ti minutter. Jeg ved ikke om jeg var lidt stresset over at være forrest, så det var lidt stort også måske. Men jeg endte med en fin placering og jeg var tilfreds med det. Søndag starter vi så ud med, at banen er blevet mega mudret, og at jeg vælter sammen med nogen andre i andet sving. Crosseren ligger på hovedet, og jeg tror der ryger noget benzin ud af den, hvor det så ender med at den stopper et par gange, og jeg ikke kan få gang i den, så jeg bare holder og tænker, "ej, for helvede da ..." Jeg ved ikke hvordan, men jeg får så gang i den igen, og jeg kører videre, men med en omgang tilbage, så stopper den igen. I andet heat var jeg lidt bedre med i starten, og jeg ligger rigtig godt - jeg føler også jeg kører rigtig godt. Lidt mere roligt end jeg gjorde i første heat, og det går bare derudaf, stille og roligt. Jeg skal bare køre den hjem, men så tænder der pludselig en lampe på crosseren - ligesom i første heat - der indikerer at man skal stoppe eller at crosseren er for varm, hvor jeg kommer over triplen, og den så dør op ad opkørslen, og jeg laver et kæmpe styrt. Det er lidt ærgerligt, når det ikke er ens egen fejl. Det var en hård weekend med crosser-problemer, men kørslen var god, så det er jeg glad og tilfreds med, men ja, lidt ærgerligt!"


Foto: Bavo Swijgers

Comentarios


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page