top of page

Ufrivillig pause til Kim Sørensen


Desværre må vi undvære Kim Sørensen, når tredje afdeling af DM skal køres i Randers om lidt over fjorten dage, da Kim står overfor en ufrivillig pause, efter et styrt på hjemmebanen i Fjerritslev for nylig. Det kostede et par brækkede ryghvirvler, og gør at han nu skal holde sig i ro det næste stykke tid. Vi fik lige en hurtig status fra ham, og heldigvis er humøret intakt.


Kim Sørensen: "Jeg var desværre så uheldig at styrte onsdag i sidste uge, og slå ryggen. Jeg har pådraget mig 2 kompressionsbrud på ryggen, imellem skulderbladene, men min førlighed er helt intakt, og det er mit humør heldigvis også. Nichlas Bjerregaard og jeg lå og kørte sprintomgange, da jeg var så uheldig at blive læsset ud over styret, og jeg landede så lidt på hovedet/ryggen. Det kunne ikke hele skroget holde til, så nu skal jeg holde mig lidt i ro i den næste tid. Jeg har ikke fået nogen endelig tidshorisont for comeback på cyklen, men jeg skal ind til kontrol her den 7/6, så får jeg mere at vide. Forhåbentlig er jeg hurtigt klar igen!"


Vi siger god bedring, og håber også at Kim er hurtigt klar igen!

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page