top of page

Uheld og point til Matti Jørgensen på Southwick


Danske Matti Jørgensen fik endnu mere god erfaring med sig videre fra Southwick, da det amerikanske mesterskab lagde vejen forbi i går. Der var både point og uheld på dagen for den talentfulde dansker, der kørte sit tredje pro-løb, nogensinde, inden han nu ser frem til de amerikanske amatør-mesterskaber, til Loretta Lynn's sidst på måneden.


Matti Jørgensen: "I første heat kom jeg nede fra op til nummer 20. Jeg havde fint flow og så 15 minutter igennem heatet, gik mit hjulleje i stykker og min kæde faldt af, så det blev en DNF. Det var lidt ærgerligt. Heat 2, igen ikke den fedeste start, men jeg synes selv jeg kørt fint. Jeg lavede mange overhalinger til at starte med, og kom op som nummer 16, inden jeg blev jeg træt og væltede til sidst, og sluttede som nummer 19. Så DNF-19 for 20'er samlet. Det var mit sidste Pro-ræs inden Lorettas. Så jeg ser frem til Lorettas sidst på måneden og så de sidste 3 Pro-nationals efter det! Til Lorettas skal jeg køre i 250 Pro sport og 450 Pro sport. Og jeg vil godt være mere stabil end jeg var sidste år, og se om jeg kan blive på toppen hele ugen, men jeg kan kun gøre mit bedste og se hvad det bliver til. Der er 3 heat i begge klasser, så 6 ræs totalt, så jeg skal være stabil."Foto: Mitch Kendra

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page