top of page

Update fra Mikkel Haarup


Mikkel Haarup kørte et godt GP i Letland i går, og fik taget lidt revanche fra i søndags. Danskeren sluttede som nummer syv, på trods af en spektakulær afstigning i sidste sving i første heat, og han avancerede også til den samlede syvendeplads i tabellen. Herunder en lille status fra ham.


Mikkel Haarup: "Det her GP var helt sikkert en forbedring. Jeg havde en bedre kvalifikation, så jeg var mere på inderen i starten, men jeg skal stadig forbedre mine starter. Jeg havde god fart på i første heat, så jeg kunne køre mig op igennem feltet, og på sidste omgang kunne jeg se Vialle og Olsen, så jeg tænkte at jeg var nødt til at prøve inderen af den split lane der er inden mål. Den var glat, så jeg blev skudt af cyklen og ud af banen, men jeg samlede heldigvis cyklen hurtigt op og beholdt min sjetteplads. Jeg er ikke helt hvor jeg gerne vil være med hensyn til farten, men det var rart at rykke op som 7'er i tabellen. Min teknik er god, så jeg skal bare lade være at lave for mange fejl, så er jeg oppe i top 3 sammen med mine teamkammerater. Programmet med tre løb på en uge er perfekt for mig; Der var fint med tid til at komme til kræfter igen, og man er hurtigt i stand til at tage revanche, hvis man har haft et dårligt løb. Jeg glæder mig allerede til søndag!"


Foto: F&H Kawasaki

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page