Update fra TKO


At man skal være gjort af noget specielt, for at være en VM-crosskarl, er ikke noget nyt. Det beviste Thomas Kjer Olsen i går. Alligevel er det med en ærgerlig følelse i maven vi sidder tilbage. TKO var klar til at indhente det forsømte, indtil et styrt i onsdags - på afrejsedagen til Letland - ændrede oddsene igen. Et brækket skulderblad og en forslået krop, satte igen den store dansker tilbage, og gjorde ambitionen i Letland til blot at samle så mange point som muligt. Under en time før første heat var det stadig tvivlsomt om han overhovedet kunne køre, men som han har gjort før, så gav han os alligevel noget at juble og være stolte af. Thomas kæmpede sig igennem, med en krop der helt tydeligt gjorde ondt, og fik en ottendeplads med sig. Samtidig avancerede han en placering i den samlede stilling, og holder sig i live i tabellen.


Thomas Kjer Olsen: "Det var rart at være tilbage, selvom jeg ikke anede om jeg overhovedet ville være i stand til at køre. Jeg havde et stort styrt i onsdags, der brækkede mit skulderblad, og efterlod mig med en virkelig øm nakke og skulder. Jeg fik det hele tapet op til GP'et, og kvalifikationen var svær at komme igennem, men jeg stillede op til første heat, bare for at se hvad jeg kunne gøre. Jeg fik en rimelig god start og så tog adrenalinen egentlig over. Jeg lå 6'er i et godt stykke tid, men hen imod slutningen af heatet havde jeg virkelig ondt, og banen havde mange kantede huller, så det var svært. Jeg havde faktisk et bedre andet heat. Min start var ikke så god, men det lykkedes mig at arbejde mig at arbejde mig fremad i feltet igennem hele heatet, og sluttede som 9'er. Så, jeg fik nogle gode point. Nu har jeg tænk mig at slappe af, indtil på onsdag, og så prøve at forbedre resultatet der."


Vi krydser arme og ben for, at TKO kan nå at komme sig lidt, inden det går løs igen på onsdag! #gotko


Foto: Juan Pablo Acevedo

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder