top of page

Vanvittigt spændende førstedag i Randers


ADAC MX Masters er kommet til landet, og førstedagen i Randers skuffede på ingen måde. Solen skinnede og ræset var spændende og hæsblæsende!


I Masters-klassen var danskerne godt kørende. Mathias Jørgensen fortsatte sin gode stime, og satte en stærk syvendeplads sammen i dagens enlige heat. Glen Meier så også godt ud, og kørte en niendeplads hjem i heatet. Samtidig formåede Nicklas Haagensen også at snuppe et enkelt point, mens der var masser af danskere som klarede sig videre til heatene fra kval og LCQ. Det var dog en kongeduel i toppen, der stjal opmærksomheden i heatet. Max Nagl, Henry Jacobi, Tom Koch og Jordi Tixier leverede et brag af et heat, og krydsede målstregen indenfor få sekunder. Det kan vi ikke vente på mere af i morgen!


I Youngster-klassen var danskerene hurtige, men de havde ikke heldet. Magnus Smith var på vej op på fjerdepladsen, da han desværre styrtede og måtte undvære point. Rasmus Pedersen havde kvalet' hurtigst i sin kvalgruppe, men et styrt på første omgang, efterlod ham med en masse hårdt arbejde. Efter en heroisk opkørsel, nåede han op som nummer 8. Victor Kleemann tog også point som nummer 16, mens Magnus Gregersen sluttede som nummer 18. Asger Martens var en enkelt placering fra point, imens alle danskere faktisk kæmpede bravt. Sejren tog Oriol Oliver sig knusende sikkert af.


125-klassen kørte kun kvalifikation i dag, men her markerede danskerne sig også fornemt. Mads Fredsøe kører til bommen som nummer 2 i morgen, med Nicolai Skovbjerg som nummer 4. Jacob Melgaard kører ind som nummer 10, mens Sebastian Lorenzen kører ind som 12'er. Jakob Frandsen sluttede som nummer 15 i kvalen', med Frederik Stampe som nummer 23 - to pladser foran Emil Lodal. Silas Caprani og Emil Gordon klarede sig også videre til heatene, mens Valdemar Rune blev 1. reserve. Hurtigst af alle var Vita Marek.Og så ses vi da bare i morgen, ikke sandt?

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page