top of page

- Ved at være godt igen


Lucas Bruhn har kæmpet og bøvlet en del med en knæskade, men den talentfulde gut er efterhånden ved at komme op i omdrejninger igen. Han har i glimt vist gode takter til A-DM, og i lørdags tog han sejren til B-DM i Slagelse. Vi fik derfor et par ord fra ham om dagen, og om hvordan sæsonen er forløbet indtil videre. Læs dem herunder!


Lucas Bruhn: "Det endte med at være en god dag til B-DM på Slagelse. Tidskvalen blev lidt udfordrende, da jeg fik ødelagt min køler og kun kunne sætte 1 omgang på en meget mudret bane. Dog fik jeg sat en tid som nummer 2 og den holdt. I 1. heat fik jeg ikke en specielt god start - måske som en 3-4 stykker, men jeg kom hurtigt forbi og fik lukket et lille hul til 1’eren, så jeg kun var 1 sekund efter. Men den aggressive kørsel på en stadigvæk lidt mudret bane, gjorde at jeg desværre havde brændt koblingen af allerede på 5 omgang. Så det resterende af heatet blev uden kobling, men jeg kunne stadig køre en 2. plads hjem. I 2. heat tog jeg starten og kørte en meget sikker 1. plads hjem, og dermed vandt jeg også på dagen. Jeg arbejder stadigvæk med min knæskade, som stadig bliver bedre og bedre, og det er ved at være “godt” igen, men det stadig ikke 100% som jeg ønsker det, men fart, form og resultater bliver bedre og bedre, og det er dejligt at se. Jeg ser frem til resten af sæsonen, og jeg glæder mig til en ny sæson næste år, hvor jeg forhåbentlig er 100% klar til sæsonstart i modsætning til i år. En kæmpe tak til mine sponsorer og alle dem som hjælper og tror på mig!"

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page