top of page

- Ved jeg kan mere

Mads Fredsøe debuterede i EMX250-klassen da det spanske GP rullede i weekenden, og det var en hård debut, i en klasse der måske er stærkere og mere tæt, end vi har set i mange år. Der var dog også gode ting at tage med sig fra Arroyomolinos for den talentfulde dansker, der er stålsat på at bruge afdelingen til at lære og så komme igen i Trentino.


Mads Fredsøe: "Afdelingen i Spanien var jo som bekendt debut for mig i klassen. I første heat om lørdagen bliver jeg involveret i et startstyrt, og jeg vælter så igen på første omgang. Så jeg kommer allersidst over stregen, men jeg kører derfra et godt heat, hvor jeg har god fart på op igennem feltet. Jeg når helt op til 16. pladsen til slut. I andet heat søndag har jeg problemer på den mudrede bane. Kørslen i det heat er ikke så god, og jeg slutter som nummer 21 der. Jeg ved jeg kan mere end jeg viste i den her weekend, så nu skal vi bare arbejde på de ting der gik skævt, og så vende grusomt tilbage når vi rammer Arco di Trento."

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page