top of page

Vestergaard gør status


Mads Vestergaard var en af dem der gjorde det godt i den korte sæson, og han stod tilbage med bronzemedaljen i B-MX2 til slut. Vi fik derfor en lille sæsonstatus fra ham, ovenpå et aparte 2020.


Mads Vestergaard: "2020 har været en mærkelig sæson på 2 afdelinger af DM. Vi startede i Fjerritslev. Det var en afdeling jeg havde set meget frem til og jeg havde stor opbakning fra hele HAMK-klubben, familie og venner. Jeg startede godt ud med en heatsejr i 1. heat og en 4. plads i 2. heat. Det rakte til en samlet 2. plads på dagen. Så kørte vi 2. afdeling i Holstebro og der blev jeg samlet 5’er på dagen, og så rykkede jeg ned på 3. pladsen i den samlede DM-stilling. Derefter blev DM indstillet pga. corona. Det betød at jeg blev samlet 3’er i Danmarksmesterskabet i B-MX2. Det var fedt at slutte med en samlet 3. plads, men også lidt en mærkelig følelse ikke at ha’ kørt fuld sæson. 2021 glæder jeg mig meget til. Jeg skal køre fuld DM og de nordjyske cupper. Jeg fortsætter på KTM 250. Jeg er ikke rigtigt gået igang med nogle forberedelser endnu til 2021. Jeg prøver at køre i weekenderne, hvis vejret tillader det og så ellers bare køre og hygge mig med det i vinter halvåret. Jeg står ihvertfald klar til den første afdeling af DM næste år, det er helt sikkert!" Foto: Andreas Hansen

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page