top of page

- Vi arbejder videre

Mads Fredsøe viste endnu engang sin fine næse for at lave starter og rigtig godt tempo, da EMX250-klassen ramte Teutschenthal i weekenden, men desværre så kostede et par styrt et godt samlet resultat. Vi fik lige Mads til at sætte ord på sin weekend i det tyske.


Mads Fredsøe: "Stolpe ud i den her weekend. I første heat ligger jeg 11'er, og jeg føler mig fint tilpas og kan se et par kørere foran mig. Da jeg går efter en overhaling vælter jeg desværre i et spor, og da jeg vælter ryger det stykke der holder mine tear-offs også af. Så jeg kommer i gang uden tear-offs, og så begynder det at regne, så det hjalp heller ikke på situationen. Jeg sluttede med en p17. I andet heat køre jeg egentlig rigtigt godt. Jeg kæmpet om 7/8/9.-pladsen, men med 3 omgange tilbage har jeg et ret stort styrt op ad en af bakkerne. Det er fejl fra min side, der gør at vi ikke lige får resultatet den weekend her. Vi tager det gode med, starterne og farten er fin, så vi arbejder videre."


Foto: Juan Pablo Acevedo

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page