top of page

Victor Kleemann arbejder hårdt


Danske Victor Kleemann startede sæsonen på Honda for KMP Racing, men skiftede undervejs team, og tørner nu ud for HPM Racing på KTM i stedet. Vi fik derfor lige en snak med ham om skiftet, og hvordan det er gået efterfølgende.


Victor Kleemann: "At lave et så stort skifte i midten af sæsonen er aldrig rigtig nemt og det var det heller ikke her. Jeg tog dog beslutningen om at gå fra KMP på gode termer, og gå efter min mavefornemmelse, og lige præcis det mål fik jeg opfyldt.

Jeg er super glad for at dem fra HPM og teamchefen steppede op for mig, og bød mig velkommen ind under deres telt, og sørgede for jeg fandt mig tilpas på det nye grej. Jeg er jo som man kan se gået tilbage til de østrigske farver, og jeg føler mig ret tilfreds med mit nuværende setup.


De første par løb der blev kørt i det nye team, var ikke mere end et par uger efter en lidt længere pause og der var meget der skulle køres ind. Så løbene var ikke super tilfredsstillende. Jeg kan nu se at efter jeg har lavet nogle ændringer og fundet ud af hvad der virker og ikke fungerer, at jeg begynder at gøre mig nogle fremskridt. Mine tidskvaler' er så småt begyndt at blive bedre, og i de sidste par heat jeg har kørt, har jeg vist god pace, men jeg har manglet at få et helt heat til at falde på plads. For mig lige nu er der ikke mange forventninger, jeg gør hvad jeg kan, arbejder røven ud af bukserne, og fokuserer på mig selv og mine gode små fremskridt, og den tilgang har haft god effekt."

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page