top of page

Victor Kleemann har øjne på sæsonen!

Victor Kleemann er i fuld gang med at gøre klar til endnu en sæson, hvor han kommer til at være baseret i udlandet. Dog bliver fokus lagt lidt om, men det fortæller han selv meget mere om herunder.


Victor Kleemann: "I 2023 vil jeg have fokus på at deltage i serier, der ligger tættere på min nuværende base, altså Holland. Grunden til det er, at jeg vil tilbringe mere tid på cyklen og mindre i bilen. Jeg vil deltage i det nationale tyske mesterskab og gå efter podieplaceringer og give titlen et skud. Jeg vil køre ADAC Youngster og udvalgte EMX-afdelinger, der ligger inden for 800-900 km. Og som forberedelses ræs vil jeg køre Dutch Masters.


Jeg vil i 2023 fortsætte med HPM RACING. Jeg havde en rigtig god følelse med teamet i 2022, efter mit skift fra Honda, og jeg kommer godt ud af det med teamet og menneskerne bag, så vi besluttede at fortsætte samarbejdet gennem 2023. Vi vil dog skifte de orange farver ud med de velkendte røde farver på GASGAS'en i 2023, og jeg vil stile op på en GASGAS MC250F.


Mine målsætninger for 2023, bliver at køre podieplaceringer hjem i det tyske mesterskab, top 10 placeringer i ADAC Youngster og top 15 i de EM-afdelinger jeg stiller op til. At kunne stille op i Danmark bliver desværre ikke en mulighed i 2023, da jeg træner og køre i udlandet og det simpelthen bare er for langt at køre. Men vi ses i Randers til ADAC!


Forberedelsen går superfint. Jeg føler mig godt tilpas på min GASGAS og føler at der har været gode forbedringer på motorcyklen allerede. Jeg føler derudover at vi har gjort os nogle gode beslutninger og ændringer hvad angår setuppet. Og jeg er pt i Spanien for at træne, og jeg synes det har givet pote.


Jeg vil gerne takke min træner André fra prosportalliance, for at arbejde med mig dag ud og dag ind, HPM RACING for den fortsatte støtte gennem 2023 og mine forældre for at tro på mig. Keyeco mxperformance for hjælpen i 2023 og BENZIM for det fortsatte samarbejde gennem 2023!"

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page