top of page

Victor Kleemann ser frem til sæsonen


Som så mange andre, så har Victor Kleemann ikke haft helt den optakt til sæson 2021, som han måske havde håbet på, men han er stadig fortrøstningsfuld og optimistisk når det kommer til i år. Vi fik en status fra ham, på hvordan det er gået med at blive klar, og hvad programmet kommer til at lyde på i år.


Victor Kleemann: "Jeg har over vinteren brugt rigtig meget tid på racercykel, MTB og i fitnessrummet, for at bygge så meget på min grundform som muligt, for at kunne være klar til at bygge på min køreform, når banerne åbner op igen. Desværre har vi ikke haft meget mulighed for at køre i weekenderne som de andre år, men jeg mener ikke det bliver et problem, da sæsonen i år starter så sent som den gør. Jeg tror på, at vi nok skal få kørt timerne ind på den ene eller den anden måde.


De løb vi skal køre i år kommer til at bestå af en fuld ADAC MX Masters-sæson, alle de EM’er vi kan komme til at køre, nogle Dutch Masters-afdelinger og hvis det passer ind i kalenderen, så også de DM'er vi kan komme til. Jeg er spændt på 2021 og håber på at Covid ikke kommer for meget i vejen for sæsonen!"

留言


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page