top of page

Vigtig information omkring Discovery+!

Du har måske hørt, at HBO Max og Discovery+ fusionerer. Det betyder at det hele nu bliver samlet i én app: MAX. Her finder du alt det du før fandt på Discovery+, sammen med det du normalt fandt på HBO.


Hvad betyder det for dig der ser VM i motocross på Discovery+?

Lige nu betyder det ingenting. Discovery+ fortsætter med at virke et godt stykke tid endnu, og du kan stadig se sport derinde. Der er dog blevet lukket for at man kan oprette nye brugere derinde, og på sigt vil Discovery+ blive lukket.


Det betyder at alle på et tidspunkt skal opsige deres abonnement på Discovery+ og over på MAX for at kunne se VM i motocross sammen med os. (Hvis du har HBO Max i forvejen, kan du blot logge på MAX allerede, og vælge hvilket abonnement du vil have.)


Det kan måske lyde besværligt, men her på MX-Index synes vi det er virkelig fedt.


Hvorfor er det fedt?

Det er det fordi at HBO har fantastisk mange brugere. Og når vi får én samlet app, så kommer der også mange flere potentielle seere til motocross. Verdens bedste sportsgren, fortjener at blive set af alle. På den her måde, kommer vi ud til mange flere!


Og dig som bruger? Du får endnu mere for pengene nu, i og med at du får hele HBOs underholdningsunivers, sammen med din cross-app!


Alle vinder!


(Når du går ind og opretter dig på MAX, så husk at du skal have sportspakken, for at kunne se motocross, og speedway, og hvad du nu ellers har brugt appen til.)


Når du er klar til at skifte over, så kan du gøre det her: https://www.max.com/dk/da

Men som sagt, ingen stress! Din Discovery+-konto løber ingen vegne, det første lange stykke tid.


Vær dog opmærksom på at vi kommer til at ændre ordlyden fremadrettet, så alle de steder hvor vi før ville omtale Discovery+, kommer vi til at skrive MAX i stedet. Den omtale omfatter dog også fortsat Discovery+, hvis du fortsætter med at se med der.


(Hvis du har spørgsmål, så stil dem som tommelfingerregel til MAX' support. Hvis det drejer sig om noget konkret med motocross-sendingerne, så skal vi nok forsøge at hjælpe, med den information vi har fået.)


Vi stopper ikke før hele Danmark ser motocross!

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page