top of page

Vild åbning i Anaheim! - AMA SXDer var vist ingen der kunne have ønsket sig mere af premieren på årets AMA Supercross, da ballet blev åbnet i nat i Anaheim!


450

Der var mange spørgsmål der skulle besvares i den store klasse, hvor bejlerne til titlen er rigtig mange i år. Til syvende og sidst, da finalen først gik, så var der dog ingen der havde et svar til #1. Eli Tomac førte finalen, styrtede, og kørte sig så op til førstepladsen igen og vandt. En glimrende debut for ham på den nye YZ450f, og hans første sejr til åbningsløbet nogensinde. Andenpladsen tog Cooper Webb sig af, efter en mindst lige så imponerende tur op igennem feltet. Tredjepladsen gik til Chase Sexton, der nok vil være skuffet over ikke at bringe den hjem. Dylan Ferrandis tog sig af fjerdepladsen, mens Ken Roczen kørte sin Suzuki i top 5, men nok også gerne ville have haft mere med hjem, efter at have været oppe i top 3 tidligt i finalen. Det var dog en bane der også krævede mange ofre, allerede til første afdeling. Malcolm Stewart førte finalen, men styrtede voldsomt og udgik, mens flere titelbejlere også var i jorden i løbet af aftenen.


Resultat, Anaheim1:

1. Eli Tomac - Yamaha

2. Cooper Webb - KTM

3. Chase Sexton - Honda

4. Dylan Ferrandis - Yamaha

5. Ken Roczen - Suzuki

6. Colt Nichols - Honda

7. Jason Anderson - Kawasaki

8. Aaron Plessinger - KTM

9. Adam Cianciarulo - Kawasaki

10. Joey Savatgy - Kawasaki


250 West

Det helt store spørgsmål var om der var nogen der havde noget til Jett Lawrence. Og nej, det var der ikke. I hvert fald ikke hvis man skal tro finalen i den lille klasse. Jett snuppede starten og førte alle omgangene derfra. RJ Hampshire tog sig af andenpladsen, mens Cameron McAdoo tog tredjepladsen for Pro Circuit. Det helt store dramatiske øjeblik i finalen kom dog på vej ned ad starten, hvor en ellers godt kørende Austin Forkner, tog et kæmpe styrt og ikke kom videre. For spændingen i mesterskabet, håber vi at han er okay til næste afdeling.


Resultat, Anaheim1:

1. Jett Lawrence - Honda

2. RJ Hampshire - Husqvarna

3. Cameron McAdoo - Kawasaki

4. Mitchell Oldenburg - Honda

5. Max Vohland - KTM

6. Enzo Lopes - Yamaha

7. Levi Kitchen - Yamaha

8. Phil Nicoletti - Yamaha

9. Stilez Robertson - Yamaha

10. Derek Kelley - KTM


Du kan finde alle resultater og samlede stillinger her: https://results.amasupercross.com/


Foto: VitalMX/Michael Lindsay

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page