top of page

- Virkelig fedt at prøve

Der er ingen tvivl om at Oliver Hald er et af de helt store talenter herhjemme, især når han får tøjlet sin store iver på cyklen. En syvendeplads i et A-DM heat, til sin første afdeling, i sin første sæson på maxicykel taler i hvert fald sit tydelige sprog, så selvfølgelig blev vi nødt til lige at få Oliver til at tale os igennem dagen i Korskro i søndags, der også bød på fine takter i Superheatet.


Oliver Hald: "Det var virkelig fedt at prøve et A-DM, hvor der blev tanket en masse god erfaring. Målet var egentlig bare at have en sjov dag, og den startede da også sjov, da jeg kvalede' som 6'er og jeg følte mig 100% klar til første heat. Cirka midt i første heat lægger jeg desværre hovedet, efter et dumt styrt, fordi jeg gerne vil forbi 11. pladsen. Herefter kan jeg ikke rigtig finde flow igen, og jeg ender med et par styrt mere, da jeg begynder at stresse over min egen præstation, som bare ikke var god nok i 1. heat. 2. heat går bedre, efter en mental snak med Mathias Hansen i pausen. Jeg ender på syvendepladsen, efter kamp med 6. pladsen til slut i heatet, og det var nok til at komme med i Superheatet. Superheatet var også mega sjovt, hvor jeg får kørt mig op som 5'er i MX2-klassen, men må lade mig falde tilbage som 8'er, da kræfterne ærlig talt ikke var der. Så nu skal der bare trænes og køres noget mere. Tak til alle der støtter mig!"


Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page