top of page

- Viser jo at jeg kan følge med


At Malou Jakobsen er et af de største talenter herhjemme, og en af dem vi måske godt kan begynde at drømme om kommer til at udrette store ting til VM for kvinder, kan der ikke være nogen tvivl om. Især ikke efter hendes første hele sæson i WMX, hvor hun ikke bare formåede at tage point for første gang, men også at køre i top 10 flere gange, og sikre sig en samlet plads som nummer 12 i verden. Vi fik derfor en god, lang status fra hende, ovenpå på sæsonen 2020.


Malou Jakobsen: "I lørdags kørte jeg min sidste afdeling af WMX i Trentino i Italien. Min fart var god og jeg formåede at få 2 gode placeringer ved løbet. Det vil helt sikkert være meget nemmere, hvis jeg kunne komme med fra start, så jeg ikke skal bruge alle kræfterne på at køre mig op i feltet. Når det så er sagt, så er jeg stolt af en samlet 12. plads i min første sæson af WMX, og ikke mindst de løb hvor jeg blandede mig i top 10, med henholdsvis en 8. plads og 10. plads. Det var en super god fornemmelse, og det viser jo at jeg kan følge med. I forhold til VM-sæsonen var det ikke planlagt at jeg skulle køre alle afdelinger, men på grund af Corona og mit skift til 250cc, valgte vi at køre alle afdelinger alligevel. Jeg var ikke begejstret for at skulle på en 250cc til at starte med, men min deltagelse i VM har virkelig udviklet mig og jeg er blevet meget mere komfortabel på maskinen nu. Målet for deltagelse i år var at jeg skulle få VM-point, og det kan jeg nu sætte et stort kryds af ved - for det fik jeg allerede i min deltagelse ved 2. afdeling, og ydermere lov til at blande mig i top 10 ved enkelte løb. Nu sidder jeg og tænker tilbage på en lidt underlig sæson. En vinter hvor der var trænet intenst op til mit første VM, som lige pludselig måtte erstattes af løbetræning på grund af Corona, da vi ikke måtte køre cross. Nu går vi i gang med træningen til næste års VM. Ingen ved hvad der venter os, hvad der kommer af muligheder og hvordan Corona-situationen er, men jeg har en forventning om at deltage i WMX 2021 - og så må målet være mindst top 10!"

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page