top of page

VM-danskerne pudsede formen af


Det var en sand perlerække af VM-stjerner der stillede til start, da der blev kørt internationalt opstartsløb i hollandske Arnhem i dag - og det var samtidig første gang bag bommen siden GP'et i Valkenswaard i marts, for danske Thomas Kjer Olsen og Mikkel Haarup, inden VM starter i Letland om to uger.


Og der var gode ting at spore for begge danske drenge! TKO er blevet sine skader kvit, og det beviste han, ved at snuppe den samlede andenplads på dagen, til trods for et lille styrt i andet heat.


Thomas Kjer Olsen: "Det var en okay dag. En andenplads i et stærkt felt er et godt resultat. Banen var virkelig rough. Virkelig rough og en smule ensporet, så jeg kørte med hovedet, og sørgede for at være stærk på cyklen. Det var virkelig fedt at køre ræs igen, og jeg havde en god følelse på cyklen. Det var lidt ærgerligt med det lille styrt i andet heat, men det havde heldigvis ingen effekt på resultatet, så at komme herfra uden skader og med et podie, giver en god fornemmelse."


Mikkel Haarup arbejdede sig også ind i sagerne, med en flot syvendeplads i første heat, inden han desværre blev ramt af et mindre teknisk uheld i andet heat. Mikkel er dog fit for fight til Letland.

Jago Geerts tog sig af sejren i MX2-klassen, imens Roan van de Moosdijk tog den samlede tredjeplads.


250:

1 . Jago Geerts - Yamaha

2. Thomas Kjer Olsen - Husqvarna

3. Roan van de Moosdijk - Kawasaki

4. Jed Beaton - Husqvarna

5. Ben Watson - Yamaha

6. Kay de Wolf - Husqvarna

7. Simon Längenfelder - GasGas

8. Thibault Benistant - Yamaha

9. Tom Vialle - KTM

10. Rene Hofer - KTM

15. Mikkel Haarup - Kawasaki


Der var også massivt opbud af VM-kørere i 500-klassen, og et par af de helt store spillere, havde valgt at pudse formen af i Arnhem. Glenn Coldenhoff sørgede for en sejr til GasGas, imens Romain Febvre måtte nøjes med andenpladsen til slut. Gautier Paulin klemte Arminas Jasikonis ud af podiet, imens Jeremy van Horebeek sluttede top 5 af.


500:

1 . Glenn Coldenhoff - GasGas

2. Romain Febvre - Kawasaki

3. Gautier Paulin - Yamaha

4. Arminas Jasikonis - Husqvarna

5. Jeremy van Horebeek - Honda

6. Calvin Vlaanderen - Yamaha

7. Brian Bogers - KTM

8. Valentin Guillod - Honda

9. Jeremy Seewer - Yamaha

10. Micha boy de Waal - Yamaha


Men der var flere danskere i aktion i Holland, og Magnus Smith leverede en flot ottendeplads i 125-klassen, der også var spækket med stærke navne. Samtidig sluttede Casper Mortensen som en stærk nummer 17.


Sara Andersen tog sejren hos damerne, imens Malou Jakobsen også repræsenterede Danmark flot i samme klasse.Foto: Ismo Uytdewilligen

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page