top of page

VM i Riola Sardo uden Kay de Wolf


Desværre bliver weekendens VM-afdeling i Riola Sardo uden en af feltets mest seværdige kørere - især på det sandede underlag. Det melder Husqvarna nemlig ud i dag, med en melding om at talentfulde Kay de Wolf har skadet sin hånd i ugen her op til GP'et.


Hvad der gør skaden endnu mere bitter, og ærgrer ekstra meget hos Rasmus Krogh Jørgensens tropper, er at den unge hollænder ikke engang var på crosseren da det skete. I stedet var han nemlig involveret i en ulykke på cykel, hvor en bil overså ham, under en træningstur. Billisten tog fuldt ansvar for ulykken, men det gør ikke frustrationen mindre. Rasmus forsøger dog at finde lyspunkter.


Rasmus Krogh Jørgensen, teammanager: "Hvad skal jeg sige? Sæsonen indtil videre er svær at beskrive uden at bande. Først og fremmest, er det vigtigt at nævne, at i en situation hvor Kay var så ekstremt uheldig at være involveret i sådan noget her, så var han også ekstremt heldig at det ikke gik værre end det gjorde. Det er svært at acceptere sådan en situation, da billisten tog det fulde ansvar. Kay var bare i gang med sin restitutionstur, efter en god sidste dag, med at gøre sig klar til sandet i Riola Sardo den kommende weekend. Det er som det er, og vi giver ikke op!"


Foto: Full Spectrum

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page